Arxiu del blog

de maig 05, 2023

ABSTEMIS, ABSTENIR-SE

No, no estic en l’onda. Això per començar. Em costa entendre el plantejament de l’esdeveniment que l’AADPC ens ha fet arribar. Diu la proposta Wine & Networking: «Descobreix el sabor d'uns vins exquisits a l'esdeveniment que celebrarem  en un restaurant de Barcelona... serà una trobada exclusiva, una excel·lent oportunitat per conèixer a altres persones del mateix camp professional i establir vincles... L’activitat està dirigida a les productores i a les directores i directors del sector audiovisual i teatral... l'ambient serà perfecte per compartir projectes, establir noves connexions i crear relacions professionals de futur... aprofita aquesta oportunitat per socialitzar i gaudir d'una experiència de tast de vins inoblidable.» 

A veure, anem a pams, és evident que els professionals han de ‘compartir projectes, establir noves connexions i crear relacions professionals de futur’. Tota  la vida els professionals s’han trobat en bars, restaurants i en molts altres i diversos llocs per tirar endavant o endegar els seus projectes, i mai hi ha faltat una copa de vi, però que sigui l’AADPC i com a novetat la que organitza i ens invita a participar en aquest esdeveniment em fa pensar que hi pot haver per qui ho hagi plantejat un desconeixement de com ha funcionat sempre aquest nostre ofici. Tant de bo m'equivoqui, però dubto que als patrocinadors d’aquest esdeveniment els interessi promocionar més el teatre i l’audiovisual de forma altruista que vendre els seus propis vins. 

Bé, només desitjo que tots els participants, que prenguin només les copes necessàries per poder lligar sensatament si cal molts projectes interessants i raonables. Salut i bon Wine & Networking companys!